Povezane novice

Kumer: Popravljamo katastrofalne napake, ki so se zgodile v preteklosti

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Teš 6 bo še naprej proizvajal električno energijo, nihče ne bo izgubil službe, cene ogrevanja morajo ostati enake, kljub hudim težavam družbe napoveduje pristojni minister Bojan Kumer. Finančno stanje Termoelektrarne Šoštanj je tako slabo, da… »

Teš pred stečajem, ogroženo ogrevanje ljudi v Šaleški dolini

Necenzurirano pred 15 dnevi
Minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer je danes naznanil, da Termoelektrarna Šoštanj (Teš), če država ne bo ukrepala, odhaja v stečaj. Velenjska občina medtem ob napovedi interventnega zakona za Teš opozarja na počasno sprejemanje… »

Tešu z januarjem 2025 grozi stečaj. Država naj bi ga finančno reševala z interventno zakonodajo.

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Finančno stanje Teša je tako slabo, da sta z novim letom hkrati ogrožena proizvodnja elektrike in ogrevanje za 35.000 tamkajšnjih prebivalcev. Na MOPE-ju napovedujejo interventni zakon, ki bo zagotovil sredstva za njegovo nadaljnje, a omejeno… »

TEŠ V HUDIH TEŽAVAH: Grozi mu stečaj, čez noč bi lahko na cesti ostalo 2500 delavcev

Regional pred 15 dnevi
Finančno stanje Termoelektrarne Šoštanj (Teš) se je zaostrilo do te mere, da bi se brez ukrepanja države z letom 2025 začel stečajni postopek, je danes povedal minister za okolje, podnebje in energijo Bojan Kumer. Razmere želijo na ministrstvu… »

TEŠ pred stečajem, tako bo ministrstvo reševalo ogrevanje v Šaleški dolini

Zurnal24 pred 15 dnevi
Stečaj je scenarij, ki bi lahko potopil HSE, 35.000 prebivalcev Šaleške doline pa bi ostalo brez ogrevanja. TEŠ je edini dobavitelj toplotne energije v Šaleški dolini. Odsotnost oziroma »zaprtje« ogrevalnega vira bi zlasti v zimskih mesecih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem