Povezane novice

"ŠE POSEBEJ JE IMEL RAD PIRAN": Smrt Bore Čorbe je pretresla tudi Gašparja Mišiča, ki ima na druženje z njim lepe spomine

Regional pred 14 dnevi
Vse oboževalce in ljubitelje glasbe skupine Riblja čorba je danes šokirala novica, da se je v 72. letu starosti za vedno poslovil Bora Đorđević, ki se je zaradi hude oblike pljučnice zadnje dni zdravil v ljubljanski bolnišnici. Novica, da je… »

Srbi obtožujejo: Boro Đorđevića so v Ljubljani napačno zdravili!

Zurnal24 pred 14 dnevi
Tabloid je povzel besede prijateljev umrlega glasbenika. Prepričani so, da bi bilo v Beogradu drugače. V sredo je na območju bivše Jugoslavije odjeknila novica, da je v Ljubljani umrl Bora Đorđević, frontman legendarne skupine Riblja čorba… »

Žalovanje za rock legendo, v zadnji želji omenil Ljubljano

Zurnal24 pred 14 dnevi
Danes je umrl Bora Đorđević, frontman skupine Riblja čorba. Umrl je Bora Đorđević (71), frontman skupine Riblja čorba. Bil je eden največjih rockerjev nekdanje Jugoslavije, a tudi človek, ki se je javno razglašal za četnika, nosil naziv… »

Bora Čorba na zadnjem koncertu pred domačimi izlil srce: "Moje telo pošljite v Čačak, moje srce pustite v Ljubljani"

Necenzurirano pred 14 dnevi
V 72. letu starosti je umrl Bora Đorđević, prva postava Riblje Čorbe. Umrl je v ljubljanski bolnišnici, po daljšem obdobju bolezni. Marca 2023, ko je imel enega izmed zadnjih koncertov, v rodnem Čačku, pa je poslušalcem namenil nekaj besed, ki… »

Umrl je Bora Đorđević, pevec legendarne zasedbe Riblja čorba

Mladina pred 14 dnevi
Zdravil se je v ljubljanskem kliničnem centru. V 72. letu starosti je umrl kontroverzni Borislav "Bora" Đorđević, frontman ene najbolj uspešnih rock skupin nekdanje Jugoslavije Riblja čorba. Po poročanju medijev se je v ljubljanskem kliničnem… »

V UKC Ljubljana umrl Bora Čorba, prvi mož Riblje Čorbe

Necenzurirano pred 14 dnevi
V ljubljanskem kliničnem centru je umrl pesnik, tekstopisec in frontman srbske skupine Riblja Čorba Bora Đorđević. Kot smo že poročali, je bil legendarni Bora Čorba v ljubljanskem kliničnem centru priključen na respirator, potem ko se je nedavno… »

ODHOD LEGENDE: Po težki bolezni se je v 72. starosti poslovil Bora Čorba, legendarni frontman Riblje Čorbe

Regional pred 14 dnevi
V 72. letu starosti je umrl Bora Đorđević, frontman skupine Riblja čorba, ki je bil pred kratkim zaradi hude pljučnice sprejet v bolnišnico v Ljubljani, kjer so ga zdravili z antibiotiki in kisikom, po nekaj dneh pa so ga zaradi vse slabšega stanja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem