Povezane novice

Natalija Gorščak: Političnih pritiskov se bomo obranili s strokovnim, profesionalnim delom

RTV Slovenija pred 13 dnevi
"Mislim, da če se bomo potrudili in bomo res proaktivni, se bo zgodilo to, kar je treba, da se v zakon zapiše tudi stabilen vir financiranja," je napovedala nova predsednica Uprave Radiotelevizije Slovenija Natalija Gorščak. Svet RTV Slovenija je za… »

Nova predsednica Uprave RTV Slovenija je Natalija Gorščak

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Na izredni seji Sveta RTV Slovenija so člani sveta za novo predsednico Uprave RTV Slovenija imenovali Natalijo Gorščak, ki je zavod do zdaj vodila kot vršilka dolžnosti. Na razpis sta se sicer prijavila še dva kandidata – Mirko Štular in Boris… »

RTV Slovenija bo vodila Natalija Gorščak

Mladina pred 14 dnevi
Svet RTV Slovenija je na izredni seji za novo predsednico uprave RTVS imenoval Natalijo Gorščak, ki bo svoj štiriletni mandat začela že v četrtek. Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na današnji izredni seji za novo predsednico uprave RTVS… »

RTVS ima novo predsednico uprave zavoda

Zurnal24 pred 14 dnevi
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na izredni seji za novo predsednico uprave RTVS imenoval sedanjo vršilko dolžnosti predsednice uprave Natalijo Gorščak. Natalija Gorščak bo svoj štiriletni mandat začela že v četrtek. Na razpis sta se… »

NA VRHU RTVS NATALIJA GORŠČAK: "Cilj je ustvariti pogoje za kakovostne vsebine"

Regional pred 14 dnevi
Svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) je na današnji izredni seji za novo predsednico uprave RTVS imenoval sedanjo vršilko dolžnosti predsednice uprave Natalijo Gorščak, ki bo svoj štiriletni mandat začela že v četrtek. Na razpis sta se sicer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem