Povezane novice

Roglič pohitel zaradi fantov: "Drugače bi bila znova zelo pozna večerja"

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Po trinajstih etapah se rdeča majica vrača v last zasavskega orla. Štiridesetič Primož Roglič kolesarski dan na Dirki po Španiji končuje v skupnem vodstvu. Rekordna četrta zmaga je oddaljena le dva dni. V pogovoru za Val 202 je Primož Roglič… »

"Ne bom o imenih, a nekateri so se odločili, da me ne bodo poslušali"

Zurnal24 pred 12 dnevi
Roglič po tretji etapni zmagi v prepričljivem skupnem vodstvu. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je v 19. etapi dirke po Španiji od Logrona do Alto de Moncalvilla (173,2 km) zmagal ter prevzel skupno vodstvo… »

ZMAGOVALEC: Roglič po tretji etapni zmagi v prepričljivem skupnem vodstvu

Regional pred 12 dnevi
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je v 19. etapi dirke po Španiji od Logrona do Alto de Moncalvilla (173,2 km) zmagal ter prevzel skupno vodstvo. 34- letni Kisovčan je za tretjo etapno zmago na Vuelti ciljno črto na vrhu… »

Roglič poletel na Moncalvillo: zmaga in rdeča majica!

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Po celodnevni predpripravi svoje ekipe je Primož Roglič napadel že pet km pod vrhom ciljnega vzpona na Moncalvillo in poletel proti zmagi v 19. etapi, s čimer je naredil ogromen korak proti osvojitvi 79. Dirke po Španiji. Šah-mat in Primož Roglič… »

Rogličev veliki konkurent udaril: "To je bil šele začetek"

Zurnal24 pred 12 dnevi
Ekvadorski kolesarski zvezdnik Richard Carapaz bo naredil vse, kar je v njegovi moči, da prepreči zgodovinsko četrto zmago Primoža Rogliča na dirki po Španiji. Z nedeljsko vožnjo na čas se bo v Madridu končala 79. kolesarska dirka po Španiji… »

Danes ima Roglič odlično priložnost, da prevzame vodstvo

Zurnal24 pred 12 dnevi
Po dveh dneh "statusa quo" med vodilnimi bi lahko danes znova prišlo do spopada najboljših hribolazcev. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) bo imel danes na dirki po Španiji prvo od zadnjih treh priložnosti, da si… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem