Povezane novice

Tomaž Vesel odstopil od kandidature za evropskega komisarja. Von der Leyen si želi kandidatko.

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Premier Robert Golob je sprejel odstop Tomaža Vesela od komisarske kandidature. Razlog naj bi bila razhajanja v pogovoru s predsednico Evropske komisije, ki sta ga opravila pretekli teden. Ime novega kandidata naj bi bilo znano v ponedeljek. Iz kabineta… »

Napovedi se udejanjajo: Golob sprejel odstop Vesela od kandidature

Zurnal24 pred 12 dnevi
Razlog naj bi bilo preveliko razhajanje mnenj s s predsednico von der Leyen. Do odstopa od kandidature Tomaža Vesela naj bi prišlo, potem ko naj bi predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen pri več članicah skušala doseči zamenjavo… »

Premier Golob sprejel umik kandidature Tomaža Vesela

Necenzurirano pred 12 dnevi
Koalicijski kandidat za evropskega komisarja Tomaž Vesel se je umaknil. Kot razlog je Vesel premierju Golobu navedel različne poglede na delovanje prihodnje sestave Evropske komisije, ki da izhajajo iz pogovora med njim in predsednico Evropske komisije… »

TOMAŽ VESEL ODSTOPIL OD KANDIDATURE ZA EVROPSKEGA KOMISARJA: Kot kandidatki se omenjata Tanja Fajon in Marta Kos

Regional pred 12 dnevi
Premier Robert Golob je danes sprejel odstop Tomaža Vesela od kandidature za evropskega komisarja, so sporočili iz kabineta predsednika vlade. Kot razlog za odstop je Vesel navedel različne poglede na delovanje prihodnje sestave Evropske komisije, ki… »

Janša: Golob in von der Leyen se bosta znebila Vesela, tak je načrt

Zurnal24 pred 12 dnevi
Von der Leyen je z Golobom sklenila dogovor za zamenjavo Tomaža Vesela s Tanjo Fajon, s čimer naj bi ubila dve muhi na en mah, je prepričan Janez Janša. "V Bruslju nas imajo za najšibkejšo članico, kateri najlažje zviješ roko. Slovenija naj bi po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem