Povezane novice

Primož Roglič čil in zdrav postal veliki zmagovalec Vuelte!

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Primož Roglič je po letih 2019, 2020 in 2021 četrtič zmagovalec Dirke po Španiji! Na kronometru v Madridu je na zadnji etapi z 2. mestom suvereno zadržal rdečo majico vodilnega. Glavnega tekmeca Bena O'Connorja je prehitel za 34 sekund, skupno pa… »

Herojsko: vsi vzponi in padci Primoža Rogliča

Zurnal24 pred 10 dnevi
Nova vrnitev zasavskega feniksa po razočaranju na Touru. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) ni bil prvič v položaju, v katerem je na pomembni dirki reševal sezono. Večkrat se je po padcih in udarcih, tako… »

To je Roglič povedal po zgodovinski zmagi

Zurnal24 pred 10 dnevi
Roglič po drugem mestu v kronometru do četrtega slavja na Vuelti. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je skupni zmagovalec dirke po Španiji. To mu je uspelo četrtič v karieri, potem ko je bil najboljši še v letih 2019… »

Roglič je kralj Vuelte, že četrtič!

Zurnal24 pred 10 dnevi
Primož Roglič je v zadnjo etapo krenil z lepo prednostjo. Z drugim mestom v vožnji na čas jo je še nekoliko povečal. Kot edini ob Robertu Herasu je osvojil štiri Vuelte. Primož Roglič se je kot zadni podal na traso kronometra s katerim se je… »

VRHUNSKA PREDSTAVA ROGLIČA: Na dirki po Španiji že četrtič odnesel zmago in se pridružil rekorderju (VIDEO)

Regional pred 10 dnevi
Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je skupni zmagovalec dirke po Španiji. To mu je uspelo četrtič v karieri, potem ko je bil najboljši še v letih 2019, 2020 in 2021. Zadnjo etapo, 24,6 km dolgo vožnjo na čas v… »

Roglič ob tej uri po zgodovinski slovenski "hat-trick"

Zurnal24 pred 11 dnevi
Danes bo izpeljana zadnja etapa dirke po Španiji. Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Red Bull-BORA-hansgrohe) je tik pred skupno zmago na dirki po Španiji. Za konec letošnje 79. izdaje ga čaka še 24,6 km dolga vožnja na čas v Madridu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem