Povezane novice

VLADA DANES O NOVEM EVROPSKEM KOMISARJU: Marta Kos dala soglasje za kandidaturo

Regional pred 10 dnevi
Nekdanja podpredsednica Gibanja Svoboda Marta Kos in nekdanja diplomatka je predsedniku vlade Robertu Golobu dala soglasje za kandidaturo za evropsko komisarko, so za STA potrdili v premierjevem kabinetu. Po neuradnih informacijah je edina kandidatka, o… »

SOGLASNO: Vlada potrdila Marto Kos za kandidatko Slovenije za evropsko komisarko

Regional pred 10 dnevi
Vlada je danes soglasno potrdila nominacijo Marte Kos za kandidatko Slovenije za evropsko komisarko, je na novinarski konferenci po seji vlade sporočil njen podpredsednik Matej Arčon. Predlog bo zdaj obravnaval pristojni odbor DZ, nato bo vlada na… »

Prej osramočena Marta Kos sprejela povabilo

Mladina pred 9 dnevi
O statusu moralnosti pri njenem soglasju h kandidaturi za evropsko komisarko. Kako naj dovolj precizno razumemo povabilo novi kandidatki za evropsko komisarko Marti Kos, ki ji ga je znova namenil predsednik vlade in h kateremu je že dala soglasje, če k… »

MARTA KOS "VESELA IN POČAŠČENA": Opozicija kritična do ravnanja vlade, v Bruslju pa menjave kandidatov ne komentirajo

Regional pred 9 dnevi
"Vesela in počaščena sem, da me je vlada potrdila kot kandidatko za članico Evropske komisije," je dejala nekdanja podpredsednica Gibanja Svoboda, potem ko je vlada soglasno potrdila njeno nominacijo za položaj evropske komisarke. "Kot prepričana… »

Nova kandidatka za evropsko komisarko Marta Kos: "Zelo se zavedam odgovornosti"

RTV Slovenija pred 9 dnevi
Potem ko je Tomaž Vesel v petek odstopil od kandidature za evropskega komisarja, je vlada na seji za novo kandidatko potrdila Marto Kos. Preden bo premier Robert Golob njeno ime poslal v Bruselj, jo čaka še predstavitev pred odborom za evropske zadeve… »

Iz opozicije kritike zaradi "ponižujočega odnosa" Ursule von der Leyen do slovenske vlade

RTV Slovenija pred 9 dnevi
V SDS-u in NSi-ju so kritizirali vlado ob imenovanju nove kandidatke za evropsko komisarko Marte Kos. Med drugim so vladi očitali neposvetovanje z opozicijo in pomanjkanje političnih izkušenj kandidatke. V vladnih strankah pa so zadovoljni. Predsednik… »

Tako bo Janševa SDS nagajala pri imenovanju Marte Kos

Zurnal24 pred 9 dnevi
SDS bo zavlačeval s predstavitvijo Marte Kos na pristojnem odboru, kar pomeni, da vlada do srede, ko bo predsednica Evropske komisije predstavila sestavo nove komisije, imena kandidatke v Bruselj ne bo mogla poslati. Odbor DZ za evropske zadeve bo mnenje… »

Marta Kos / »Kot prepričana Evropejka čutim veliko odgovornost do Slovenije in Evropske komisije«

Mladina pred 9 dnevi
Marta Kos pravi, da je počaščena ob potrditvi kandidature za evropsko komisarko. Počaščena sem, da me je vlada potrdila kot kandidatko za članico Evropske komisije, je v odzivu na današnjo potrditev nominacije za položaj dejala Marta Kos. Dodala… »

Evropska komisarka bo Marta Kos. Bo Slovenija dobila obljubljeni resor?

Zurnal24 pred 9 dnevi
Marto Kos bo še danes zaslišal pristojni matični odbor. "Ni več ugibanj, vlada je brez glasu proti in vzdržanih glasov potrdila nominacijo Marte Kos za evropsko komisarko. Ta nominacija gre v državni zbor pristojnemu odboru. Na podlagi mnenja odbora… »

Vlada potrdila Marto Kos za kandidatko Slovenije za evropsko komisarko

Mladina pred 9 dnevi
Nekdanja podpredsednica Gibanja Svoboda Marta Kos je predsedniku vlade Robertu Golobu dala soglasje za kandidaturo za evropsko komisarko. Vlada je danes soglasno potrdila nominacijo Marte Kos za kandidatko Slovenije za evropsko komisarko, je na novinarski… »

Marta Kos prikimala Golobu

Zurnal24 pred 9 dnevi
Po odstopu Tomaža Vesela bo vlada danes izbrala novega kanditata za komisarja, oziroma najverjetneje kandidatko, ki mora skozi celotno proceduro do srede. Po tem, ko je v od kandidature odstopil Tomaž Vesel, ima vlada le tri dni časa, da imenuje novo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem