Povezane novice

Šeško s hat-trickom potopil nemočni Kazahstan v Stožicah

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Benjamin Šeško je čaral na težki zelenici pred skoraj 10.000 gledalci v Stožicah. S tremi zadetki je zrežiral zmago Slovenije nad nemočnim Kazahstanom s 3:0 v 2. krogu Lige narodov. Slovenci so prevzeli vodstvo v skupini B3. Kazahstan, ki je v… »

Francozi odlično opravili popravni izpit, Italija z maksimalnim izkupičkom

RTV Slovenija pred 10 dnevi
Italijanska reprezentanca se je hitro pobrala po slabem evropskem prvenstvu v Nemčiji. V Ligi narodov je dosegla še drugo zmago na gostovanju. V Budimpešti je bila boljša od Izraela z 2:1. V drugi tekmi skupine A2 je Francija v Lyonu ugnala Belgijo z… »

Šov Šeška, napadalec kar trikrat v polno

Zurnal24 pred 9 dnevi
Slovenija je zasluženo visoko premagala Kazahstan. ob zmagi s 3:0 je vse tri zadetke dosegel Benjamin Šeško. Slovenska reprezentanca je na prvi tekmi tokratne Lige narodov doma remizirala z Avstrijo z 1:1, tokrat pa se je pomerila s Kazahstanom, ki ga… »

Stožice na nogah: Šeško s hat-trickom potopil Kazahstance!

Necenzurirano pred 9 dnevi
Slovenski nogometaši so v ljubljanskih Stožicah po petkovem remiju z Avstrijo gostili še Kazahstan. Z drugo slovensko tekmo v ligi narodov so opravili z odliko. Po treh golih Benjamina Šeška so Kazahstan odpravili z rezultatom 3 proti nič. Izbrancem… »

SLOVENCI PRED NOVO PREIZKUŠNJO: Bo Kek spremenil postavo?

Regional pred 9 dnevi
Slovenska nogometna reprezentanca bo po petkovem remiju z Avstrijo odigrala še drugo tekmo v treh dneh. Izbranci Matjaža Keka se bodo nocoj pomerili s Kazahstanom, ki so ga premagali lani novembra za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Na tekmi, ki se bo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem