Povezane novice

Zaenkrat brez uspešnega dogovora med vlado in opozicijo glede strožje migracijske politike v Nemčiji

Necenzurirano pred 8 dnevi
Nemška vlada in opozicija niso našli skupnega jezika o zaostritvi azilne in migracijske politike v Nemčiji. Vlada ne pristaja na celovito zavračanje migrantov na mejah, kar je bil ključen pogoj Krščansko-socialne unije (CSU) in Krščanskih… »

Dogovor o zaostritvi azilne politike propadel. Opozicija zahtevala uvedbo izrednih razmer.

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Nemška vlada in opozicija se nista dogovorili o zaostritvi azilne in migracijske politike. Vlada ni pristala na celovito zavračanje prosilcev za azil na mejah, kar so predlagali nemški krščanski demokrati (CDU) in Krščanskosocialna unija (CSU). CDU… »

Razpad schengna? Na nemško potezo so se ostro odzvali Poljaki

Necenzurirano pred 8 dnevi
Na nemško napoved uvedbe nadzora na vseh kopenskih meja so se danes odzvali tudi na Poljskem. Poudarjajo, da Poljska ne potrebuje poostrenega nadzora na meji, temveč večjo vključenost držav, kot je Nemčija, v varovanje in zaščito zunanjih meja EU… »

TO POMENI KONEC SCHENGNA? Nemčija bo uvedla nadzor na vseh kopenskih mejah

Regional pred 8 dnevi
Uvedba nadzora na vseh nemških kopenskih mejah je nesprejemljiva, se je poljski premier Donald Tusk danes odzval na odločitev Berlina, ki bo v okviru poostrenega boja proti nezakonitim migracijam in čezmejnemu kriminalu začela veljati 16. septembra… »

»To pomeni konec schengna«

Mladina pred 8 dnevi
Je uvedba nadzora na vseh nemških kopenskih mejah nesprejemljiva? Uvedba nadzora na vseh nemških kopenskih mejah je nesprejemljiva, se je poljski premier Donald Tusk odzval na odločitev Berlina, ki bo v okviru poostrenega boja proti nezakonitim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem