Povezane novice

Do petka zjutraj za celotno državo velja oranžno opozorilo. Civilna zaščita v pripravljenosti.

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Agencija za okolje je za četrtek zaradi obilnih padavin za celotno državo izdala oranžno opozorilo, možno je tudi poplavljanje hudourniških vodotokov. Zaradi morebitnih poplav in plazov so v večjem delu države v pripravljenosti pripadniki civilne… »

Vreme: Šestan izdal odredbo o pripravljenosti Civilne zaščite

Zurnal24 pred 8 dnevi
Odredba stopi v veljavo ob 22. uri. Ob napovedanih nalivih se lahko zaostrijo tudi hidrološke razmere, možno je poplavljanje vodotokov. Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je zato izdal odredbo o pripravljenosti na območjih severne Primorske… »

OB NALIVIH SE LAHKO RAZMERE ZAOSTRIJO TUDI NA PRIMORSKEM: Izdana odredba o pripravljenosti v več delih države

Regional pred 8 dnevi
Ob napovedanih nalivih se lahko zaostrijo tudi hidrološke razmere, možno je poplavljanje vodotokov. Poveljnik Civilne zaščite Srečko Šestan je zato izdal odredbo o pripravljenosti na območjih severne Primorske, Gorenjske, Notranjske, osrednje… »

Obetajo se obilne padavine: Geološki zavod Slovenije opozarja pred povečano nevarnostjo zemeljskih plazov!

Necenzurirano pred 7 dnevi
Meteorologi svarijo pred burnim vremenskim dogajanjem. Agencija RS za okolje (Arso) je zaradi neviht z močnejšimi nalivi in sunki vetra za celotno državo izdala oranžno opozorilo. Pestro bo vse do petka, ko bodo čez dan tudi na vzhodu padavine… »

Še eno, dodatno, sveže opozorilo Arsa

Zurnal24 pred 7 dnevi
Dodatno opozorilo pred prihajajočo vremensko ujmo. Agencija za okolje (Arso) je oranžno opozorilo zaradi obilnih padavin za jutri razširila na vso Slovenijo. Opozorilo za celotno državo velja do petka zjutraj, ko oranžno opozorilo ostaja za vzhodno… »

Zaradi obilnih padavin oranžno opozorilo za celotno državo

Mladina pred 7 dnevi
Opozorilo za celotno državo velja do petka zjutraj, ko oranžno opozorilo ostaja za vzhodno polovico države. Agencija za okolje (Arso) je oranžno opozorilo zaradi obilnih padavin za četrtek razširila na vso Slovenijo. Opozorilo za celotno državo… »

Pripravite se: Arso svari pred izrednim dogodkom, najbolj na udaru bodo ti kraji

Zurnal24 pred 7 dnevi
Bodite previdni, jutri obstaja možnost poplav. Agencija za okolje je razširila oranžno opozorilo na območje celotne države. Vse kaže na velike količine padavin. Oranžno opozorilo bo v veljavi od 6. ure zjutraj. Na tej povezavi lahko spremljate… »

Resno opozorilo! Če bo intenziteta padavin takšna, se lahko ponovi lanski avgust

Necenzurirano pred 7 dnevi
V noči na četrtek lahko pričakujemo zelo močne nalive. Najbolj v pasovih od Goriške, Gorenjske in dela Notranjske. Agencija za okolje (Arso) je oranžno opozorilo za četrtek razširila na vso Slovenijo. Prijetne temperature nad 20 stopinj Celzija se… »

OPOZORILO RAZŠIRILI NA VSO SLOVENIJO: "Če se to uresniči, bodo znova možne poplave"

Regional pred 7 dnevi
Agencija za okolje (Arso) je oranžno opozorilo zaradi obilnih padavin za četrtek razširila na vso Slovenijo. Opozorilo za celotno državo velja do petka zjutraj, ko oranžno opozorilo ostaja za vzhodno polovico države. Opozarjajo na možnost neviht z… »

Pozor, vremenoslovci svarijo: "Če se to uresniči, bodo spet poplave!"

Zurnal24 pred 7 dnevi
Agencija za okolje je razširila oranžno opozorilo na območje celotne države. Vse kaže na velike količine padavin. Medtem ko je še pred nekaj urami veljalo oranžno opozorilo za severozahod države danes od 18. do 24. ure in jutri za severozahod in… »

Oranžno vremensko opozorilo: Pričakujemo močne nalive in nevihte

Zurnal24 pred 8 dnevi
Agencija za okolje je izdala oranžno opozorilo. Pričakujemo lahko nevihte z močnejšimi nalivi. "V noči na četrtek in v četrtek čez dan pričakujemo obilnejše padavine. Nastajale bodo nevihte z močnejšimi nalivi," so v opozorilu zapisali na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem