Povezane novice

Padavine se bodo nadaljevale pozno v noč. Reke precej vodnate in še naraščajo.

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Padavin sicer še ni konec, saj v naše kraje prihaja hladna fronta in ponekod že sneži, a večjih težav na agenciji za okolje ne pričakujejo več. Kljub temu pa so zaradi poplavljanja meteorne vode tudi popoldne in zvečer večkrat posredovali… »

Sveže izjave Arsa, kateri kraji bodo na udaru ponoči

Zurnal24 pred 6 dnevi
Prihaja hladna fronta, ponekod sneži, to pa za naprej napoveduje Arso. Današnje burno vremensko dogajanje je največ nevšečnosti povzročilo na Primorskem, a se najbolj črni scenariji po pojasnilih Agencije RS za okolje (Arso) niso uresničili… »

Zapihali so hladni severni vetrovi, na Vršiču že sneži

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Ohladitev s padavinami je zajela vso državo, zapihali pa so močni vetrovi iz severnih smeri. Ponekod v visokogorju, med drugim na Vršiču, že sneži. "Meja sneženja se je v Alpah že spustila, tako da ponekod tudi sneži, ampak morda bo nekaj snega… »

Slovenijo dosegla hladna fronta, na Vršiču že sneži, a se na srečo "najbolj črni scenariji niso uresničili"

Necenzurirano pred 6 dnevi
Ob zgodnjem popoldnevu je deževalo po večjem delu države, a smo se po navedbah meteorologov najbolj črnemu scenarij izognili. Obilne padavine bodo zaznamovale tudi današnje popoldne, težišče dogajanja pa se bo ponoči preselilo na vzhod države… »

Arso opozarja: Danes možne hudourniške poplave

Domžalec pred 6 dnevi
Danes zjutraj so nekateri manjši vodotoki že začeli poplavljati. Napovedi kažejo, da bodo ob nevihtah z močnimi nalivi hudourniški vodotoki in manjše reke v večjem delu Slovenije hitro naraščali. Popoldne se bo v notranjosti države za krajši… »

Zdaj pa oranžno opozorilo še zaradi tega

Zurnal24 pred 6 dnevi
Agencija za okolje je za območje celotne države izdala oranžno opozorilo tudi zaradi močnega vetra. Oranžno opozorilo za območje celotne države za danes velja zaradi obilnih padavin. Vmes bodo nastajale tudi nevihte z močnejšimi nalivi. Po novem… »

Vreme: To nas čaka popoldne, burno bo do noči

Zurnal24 pred 7 dnevi
"Padavine bodo zelo dolgotrajne, skupna količina pa bo zelo visoka," pravi vremenoslovka Eva Bezek. Prihaja konkretna ohladitev. Za celotno države danes velja oranžno opozorilo za močnejše nalive. V veljavi je tudi rumeno opozorilo zaradi močnejših… »

Kje je ponoči padlo največ dežja in koliko?

Necenzurirano pred 7 dnevi
Najbolj črn scenarij se vsaj zaenkrat ni uresničil, a nas bo burno vremensko dogajanje spremljalo cel dan. Vreme tako še ni reklo zadnje. Je pa medtem znano, kje je ponoči padlo največ padavin. Pri Agenciji RS za okolje (Arso) so objavili zadnje… »

PRED NAMI VREMENSKO PESTER DAN: Močnejši nalivi so Obalo že dosegli, opozorila ostajajo

Regional pred 7 dnevi
Po napovedih meteorologov se obeta vremensko pester dan. Noč je minila mirno, o večjih težavah zaradi vremena zaenkrat ne poročajo. Prometnoinformacijski center pa poziva k previdni vožnji, saj se ponekod pojavljajo močni nalivi in je na cestah… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem