Povezane novice

Golob: Z Marto Kos sva zaupanje vzpostavila že pred meseci

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Tomaž Vesel je kot kandidat za evropskega komisarja odstopil zaradi razlik med njim in predsednico Evropske komisije, zato vladi ni preostalo drugega, kot da ga zamenja, je namigovanja o pritiskih na Slovenijo komentiral predsednik vlade Robert Golob… »

Kaj je Ursula von der Leyen napisala v pismu? Zakaj se je Golob uklonil?

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Tarča razkriva vsebino pisma, ki ga je iz Bruslja od predsednice Evropske komisije prejel predsednik vlade. Ta je z njim pretekli petek opoldne seznanil potrjenega kandidata Tomaža Vesela, ki je nato odstopil. Zakaj vlada pismo skriva? Zakaj je premier… »

Golob o "izginulem pismu", ki ga zahteva SDS

Zurnal24 pred 6 dnevi
Premier kritičen do ravnanja SDS. Premier Robert Golob je danes dejal, da je vlada o novi kandidatki za evropsko komisarko Marti Kos odločala le na podlagi izjave Tomaža Vesela o umiku kandidature. To je po njegovih besedah vsa dokumentacija, ki so jo… »

Bi morala javnost poznati vsebino pisma Ursule von der Leyen?

Mladina pred 6 dnevi
Zavlačevanje ali naša pravica. Mediji in del politike so po odstopu kandidata za evropskega komisarja Tomaža Vesela poročali o pismu predsednice Evropske komisije Ursule von der Leyen, ki ga je prejšnji teden poslala slovenskemu predsedniku vlade. V… »

Domače in evropske 'dvorne spletke' ob iskanju dame

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Slovenska politika se je znašla v središču evropske komisarske zgodbe. Kaj pomeni odstop Tomaža Vesela od kandidature za evropskega komisarja in predlog nekdanje diplomatke Marte Kos, ki ji je uspelo zakopati bojno sekiro s premierjem Golobom? Po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem