Povezane novice

ORANŽNI ALARM ŠE VSE DO JUTRI: Sunki vetra na Kredarici dosegli do 140 km/h, težave tudi na Primorskem

Regional pred 5 dnevi
Arso je tekom dne skladno z napovedmi zlasti pod Karavankami izmeril več močnejših sunkov vetra. V Lescah so dosegli do 66, na Brniku do 65 kilometrov na uro. V visokogorju so bili še precej močnejši. Na Štajerskem in v Prekmurju se je medtem… »

Arso z zadnjo napovedjo: To nas čaka v naslednjih dneh

Zurnal24 pred 4 dnevi
Agencija za okolje (Arso) je tekom dne skladno z napovedmi zlasti pod Karavankami izmeril več močnejših sunkov vetra. V Lescah so dosegli do 66, na Brniku do 65 kilometrov na uro. V visokogorju so bili še precej močnejši. Na Štajerskem in v… »

Zaradi vetra oranžno opozorilo za sever države. Na Štajerskem in v Prekmurju bo najmočnejši ponoči.

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Arso je zaradi močnega vetra izdal oranžno opozorilo za sever države, ki velja do nedelje do 12. ure. Na Kredarici so ponoči sunki vetra dosegli do 140, na Ratitovcu, Uršlji gori in Krvavcu pa do 100 kilometrov na uro. Kot so napovedali na Agenciji… »

Na teh mestih veter že presegel 100 km/h

Zurnal24 pred 5 dnevi
Dopoldne na udaru predvsem Gorenjska, a bo močno pihalo tudi v drugih slovenskih pokrajinah. Potem je Agencija RS za okolje (Arso) za sever države izdala oranžno opozorilo zaradi močnega vetra, je meteorolog Urban Žagar za STA povedal, da so doslej… »

Oranžno opozorilo: piha karavanški fen

Necenzurirano pred 5 dnevi
Pred nami je hladen in vetroven zgodnje jesenski konec tedna. Oblačnost se v soboto ne bo pretrgala, jesenski pridih bodo dodale občasne padavine, ki bodo pogostejše v vzhodni polovici Slovenije. Zlasti v severnih delih bo pihal severni do… »

ORANŽNO OPOZORILO ARSA: Tokrat zaradi vetra

Regional pred 5 dnevi
Po vremensko pestrem tednu in deževnih zadnjih dveh dneh se tudi konec tedna obeta spremenljivo vreme. Arso je za sever države izdal oranžno opozorilo zaradi močnega vetra. Po njihovih napovedih bo do nedelje popoldne pod Karavankami in… »

Oranžno opozorilo do nedelje, v teh krajih bo najhuje

Zurnal24 pred 5 dnevi
Preverite, kako bo vreme vplivalo na vaša območja do nedelje. Pripravite se na spremenljivo vreme. Po vremensko pestrem tednu in deževnih zadnjih dveh dneh se tudi konec tedna obeta spremenljivo vreme. Arso je za sever države izdal oranžno opozorilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem