Povezane novice

TRAGIČNA SOBOTA: V ločenih nesrečah dve smrtni žrtvi, v eni je življenje izgubil 18-letnik

Regional pred 4 dnevi
V soboto ob 18.40 se je na regionalni cesti izven naselja Gomila v občini Mirna zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letni voznik, so sporočili iz Generalne policijske uprave. Na lokalni cesti v naselju Dornava pa se je… »

Tragična prometna nesreča v Dornavi

Spodnje Podravje pred 4 dnevi
Danes, ob 2.23 uri zjutraj, je Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor prejel obvestilo o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila na lokalni cesti v naselju Dornava. Nesreča je imela tragičen izid, saj je v njej življenje izgubil… »

V nesreči v Dornavi umrl 18-letni voznik

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Na lokalni cesti v naselju Dornava se je ponoči zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 18-letni voznik avtomobila. Po prvih ugotovitvah je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom, ki se je prevrnilo na streho. Kot so sporočili iz Policijske uprave… »

V prometni nesreči v naselju Dornava umrl 18-letni voznik

Necenzurirano pred 4 dnevi
Na lokalni cesti v naselju Dornava se je ponoči zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 18-letni voznik osebnega vozila. Po prvih ugotovitvah je v ovinku izgubil nadzor nad vozilom, ki se je prevrnilo na streho. Poškodbe voznika so bile tako hude… »

V prometni nesreči pri Mirni umrl 61-letnik

RTV Slovenija pred 4 dnevi
V soboto ob 18.40 se je na regionalni cesti zunaj naselja Gomila v občini Mirna zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 61-letni voznik, so sporočili z Generalne policijske uprave. 61-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Mirne proti… »

Umrl komaj 18-letni fant: Prebil ograjo, se prevrnil, poškodbe so bile prehude

Zurnal24 pred 4 dnevi
"Danes, ob 2.23, je bil Operativno komunikacijski center Policijske uprave Maribor obveščen o prometni nesreči s smrtnim izidom na lokalni cesti v naselju Dornava. O nesreči sta bila obveščena dežurni preiskovalni sodnik in dežurna državna… »

Ceste spet vzele življenje: Prevrnil se je na streho, umrl na kraju nesreče

Zurnal24 pred 4 dnevi
V soboto ob 18.40 se je na regionalni cesti izven naselja Gomila v občini Mirna zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 61-letni voznik, so sporočili iz Generalne policijske uprave. 61-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem