Povezane novice

DZ sprejel ukrepe za reševanje stiske v zaporih. Opozicija meni, da ne bodo učinkoviti.

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Državni zbor je sprejel novelo zakona o izvrševanju kazenskih sankcij, ki prinaša pravno podlago za začasne ukrepe, s katerimi želi ministrstvo za pravosodje reševati prostorsko in kadrovsko stisko v zaporih. Spremembe zakona so bile sprejete s 46… »

Zapori 140-odstotno zasedeni, zdaj so sprejeli to rešitev

Zurnal24 pred 1 dnevom
Državni zbor je sprejel pravno podlago za začasno reševanje prostorske in kadrovske stiske v zaporih. Ti so po besedah ministrice tako polni kot še nikoli. Državni zbor je s 46 glasovi za in 23 proti po nujnem postopku sprejel novelo zakona o… »

Kriza v zaporih: "Stanje je alarmantno. Ogrožena je varnost države."

RTV Slovenija pred 1 dnevom
Ljubljanski zapor sprejema obsojence na račun tega, da jih namešča recimo v telovadnice, in s tem tvega tožbo na evropskem sodišču za človekove pravice, je za MMC opozoril sindikalist Leon Lobe. V DZ-ju je pred poslanci zakon, ki bi razbremenil… »

»Ogrožena je nacionalna varnost države!«

Mladina pred 2 dnevoma
KOMENTAR DNEVA. "Položaj je na žalost iz leta v leto slabši, lahko rečem, da je zdaj stanje že nekaj časa alarmantno. Z gotovostjo lahko rečem, ker zapori sodijo v shemo državne in nacionalne varnosti, da je ogrožena nacionalna varnost države!"… »

STANJE V SLOVENSKIH ZAPORIH ALARMANTNO: Poslanci na izredni seji o ukrepih za reševanje prostorske in kadrovske stiske

Regional pred 2 dnevoma
Poslanci se bodo danes sestali na izredni seji, namenjeni obravnavi predloga novele zakona o izvrševanju kazenskih sankcij. Ta naj bi z začasnimi ukrepi reševala prostorsko in kadrovsko stisko v zaporih, DZ pa jo obravnava po nujnem postopku. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem