Povezane novice

Nova ministra čaka veliko dela

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Opozicija ocenjuje, da bosta imela nova ministra veliko dela. Če je bil odstop ministra Felde za SDS manjše presenečenje, je bil za NSi razumljiv. Današnje napovedi ministrskih menjav so v opoziciji pospremili z ugotovitvijo, da bosta imela oba nova… »

Kandidat za obrambnega ministra je Borut Sajovic

Necenzurirano pred 2 dnevoma
Dolgo se je ugibalo, kdo bo na mestu obrambnega ministra nasledil Marjana Šarca. Premier Robert Golob je danes postregel z imenom. Kot je pojasnil podpredsednik vlade Matej Arčon, je kandidat za novega ministra za obrambo poslanec Svobode Borut Sajovic… »

Presenečeni nad odločitvijo ministra in imenom novega kandidata

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Šolniki so presenečeni nad odstopom ministra Felde, medtem ko so v sindikatu odstop pričakovali. V združenju osnovnošolskih ravnateljev in društvu srednješolskih ravnateljev so nad odstopno izjavo ministra za vzgojo in izobraževanje Darja Felde… »

Odstop ministra za izobraževanje Darja Felde, nasledil ga bo Vinko Logaj

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda je po pogovorih s predsednikom vlade Robertom Golobom podal ustno odstopno izjavo. Golob bo za novega ministra predlagal Vinka Logaja, dolgoletnega direktorja zavoda za šolstvo. Podpredsednik vlade Matej… »

Kadrovski pretresi v vladi Roberta Goloba, še en minister odstopil

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Predsednik vlade je predlagal kandidata za obrambnega ministra. S položaja je odstopil minister za izobraževanje. Predsednik vlade Robert Golob je za novega obrambnega ministra predlaga Boruta Sajovica, vodjo poslanske skupine Svoboda. Koalicijski… »

Odstopil minister za izobraževanje

Mladina pred 2 dnevoma
Premier bo na ministrsko mesto, ki ga je do zdaj zasedal Darjo Felda, predlagal Vinka Logaja. Minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda je podal odstopno izjavo, premier Robert Golob bo za njegovega naslednika predlagal direktorja zavoda za… »

Novi minister za obrambo bo Borut Sajovic

Mladina pred 2 dnevoma
Prejšnji minister za obrambo Marjan Šarec je bil izvoljen za evropskega poslanca. Koalicijski partnerji so na današnjem sestanku podprli dosedanjega vodjo poslanske skupine Svobode Boruta Sajovica za kandidata za novega obrambnega ministra. Dokončno… »

BORUT SAJOVIC KANDIDAT ZA NOVEGA OBRAMBNEGA MINISTRA: Dobil je enotno podporo

Regional pred 2 dnevoma
Koalicijski partnerji so na današnjem sestanku podprli dosedanjega vodjo poslanske skupine Svobode Boruta Sajovica za kandidata za novega obrambnega ministra. Dokončno bo potrjen po današnjem pogovoru premiera in predsednika Gibanja Svoboda Roberta… »

FELDA PODAL ODSTOP: Znano je, koga bo Golob predlagal za njegovega naslednika

Regional pred 2 dnevoma
Minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda je podal ustno odstopno izjavo, premier Robert Golob bo za njegovega naslednika predlagal direktorja zavoda za šolstvo Vinka Logaja, je po srečanju koalicije dejal podpredsednik vlade Matej Arčon. Kot je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem