Povezane novice

Odbor DZ-ja meni, da je Marta Kos primerna kandidatka za evropsko komisarko

RTV Slovenija pred 22 urami
Kandidatka za članico Evropske komisije Marta Kos se je predstavila pred odborom DZ-ja za zadeve Evropske unije. Odbor kandidaturo podpira. Vlada bo lahko njeno ime tudi uradno poslala v Bruselj. Odbor DZ-ja za zadeve Evropske unije je z devetimi glasovi… »

Marta Kos o tem, zakaj sta se z Golobom razšla

Zurnal24 pred 23 urami
Marta Kos je dobila podporo pristojnega odbora v slovenskem parlamentu. Prepričana je, da ji je bil zaupan resor, na katerem bodo njene kompetence prišle do izraza. Kandidatka za evropsko komisarko Marta Kos je dobila podporo Odbora za zadeve EU… »

Marta Kos ne bo preživela zaslišanja Evropskega parlamenta

Savinjsko Šalaške pred 1 dnevom
Od leta 2004 je Evropski parlament zavrnil vsaj enega kandidata v vsaki novi Komisiji. Skupno je sedem kandidatov vstopilo v Evropski parlament kot imenovani komisarji in odšlo kot navadni državljani. Leta 2004 je bil italijanski kandidat zavrnjen… »

Marta Kos naj bi bila na listi za odstrel

Zurnal24 pred 1 dnevom
Marto Kos na zaslišanju v Evropskem parlamentu čakajo težka vprašanja, nekateri že napovedujejo, da je na listi za odstrel. 26 komisarjev, med njimi tudi slovenska kandidatka Marta Kos, mora, preden nastopi delo, pridobiti soglasje Evropskega… »

Romana Tomc napovedala vojno Marti Kos

Zurnal24 pred 1 dnevom
Marta Kos bo danes končno tudi uradno postala slovenska kandidatka za komisarsko mesto. Za potrditev mora dobiti še dvotretjinsko podporo na pristojnem odboru v Evropskem parlamentu, tam pa nanjo preži Romana Tomc. Kandidatka za evropsko komisarko za… »

MARTA KOS NA ZASLIŠANJE PRED ODBOR DZ: Sledi uraden predlog o njeni kandidaturi v Bruselj

Regional pred 1 dnevom
Kandidatka za evropsko komisarko Marta Kos se bo danes predstavila na odboru DZ za zadeve EU, ki bo podal nezavezujoče mnenje o njeni kandidaturi. Vlada bo tako lahko predlog njene kandidature uradno poslala predsednici Evropske komisije Ursuli von der… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem