Povezane novice

Oče in sin sta se zaletela v tovornjak in umrla

Necenzurirano pred 9 urami
Na avtocesti na severovzhodu Italije je danes zjutraj prišlo do hude prometne nesreče v kateri sta umrla oče in sin iz Hrvaške, v nesreči pa je bil udeležen tudi voznik tovornjaka iz Slovenije. Nesreča se je zgodila zgodaj zjutraj na avtocesti A4… »

HUDA NESREČA SLOVENSKEGA TOVORNJAKARJA NA AVTOCESTI A4: V silovitem trčenju umrla oče in sin

Regional pred 10 urami
Danes zjutraj ob 5.30 je na avtocesti A4, med San Giorgom in Latisano, v smeri proti Benetkam, prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta umrli dve osebi. Po poročanju italijanskih medijev, oče in sin. Fotografija je simbolična. Nesreča se je… »

Ponoči tragična nesreča vzela življenje 34-letnika

Goriški portal pred 12 urami
Na cesti med Idrijo in Vojskom se je ponoči zgodila tragična prometna nesreča, ki je terjala življenje komaj 34-letnega voznika. Nesreča se je zgodila v ovinku, kjer je voznik izgubil nadzor nad vozilom in trčil v strmo skalnato brežino. Avtomobil… »

Smrtna nesreča: 34-letnik po trku v brežino z avtomobilom pristal v strugi potoka

RTV Slovenija pred 13 urami
V noči iz srede na četrtek se je na cesti med Idrijo in Vojskim zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 34-letni voznik avtomobila. V nepreglednem ovinku je zadel skalnato brežino, zapeljal s ceste in pristal v strugi potoka. Nesreča se je zgodila… »

Avto se je prevrnil v potok, 34-letni voznik umrl

Zurnal24 pred 14 urami
Opolnoči se je na cesti Idrija–Vojsko pripetila prometna nesreča s smrtnim izidom. Idrijski policisti so danes minuto po polnoči prejeli obvestilo, da se je na cesti Idrija – Vojsko pripetila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen voznik… »

Tragedija na Idrijskem: 34-letni voznik trčil v skalnato brežino in zapeljal v smrt

Necenzurirano pred 14 urami
Sredi noči je tragedija udarila na Idrijskem, natančneje na cesti med Idrijo in Vojskem, kjer je v prometni nesreči življenje izgubil voznik osebnega vozila. Nesreča se je zgodila ob približno polnoči. Idrijski policisti so na kraju ugotovili, da… »

USODEN OVINEK NA PRIMORSKEM: 34-letnika so mrtvega izvlekli iz prevrnjenega vozila

Regional pred 15 urami
Danes ob 00.01 so policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica prejeli obvestilo o prometni nesreči s smrtnim izidom na cesti Idrija–Vojsko, v kateri je bil udeležen voznik osebnega avtomobila. Fotografija je simbolična. Policisti Policijske postaje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem