Povezane novice

DOBRA NOVICA ZA VOZNIKE: Za toliko se bodo opolnoči znižale cene goriva

Regional pred tremi urami
Opolnoči se bo na servisih zunaj avtocest in hitrih cest cena 95-oktanskega bencina znižala za 1,8 centa na 1,457 evra za liter, dizla pa za 3,4 centa na 1,485 evra za liter. Pocenilo se bo tudi kurilno olje, in sicer za 3,3 centa za liter. Nove cene… »

Zadnja novica: Od jutri dalje nove cene dizla in bencina

Zurnal24 pred 4 urami
Vlada je sporočila nove cene pogonskih goriv. Veseli boste tako lastniki bencinskih kot dizelskih goriv. Ob nespremenjenih trošarinah bodo najvišje dovoljene drobnoprodajne cene bencina, dizla in kurilnega olja od jutri, 24. septembra 2024, do… »

Nove cene goriva: Se vam splača tankati danes ali počakati?

Necenzurirano pred 4 urami
Nove cene derivatov bodo veljale do vključno 7. oktobra. Opolnoči se bo na servisih zunaj avtocest in hitrih cest cena 95-oktanskega bencina znižala za 1,8 centa, dizla pa za 3,4 centa. Pocenilo se bo tudi kurilno olje, in sicer za 3,3 centa za liter… »

Nižje cene bencina, dizla in kurilnega olja

RTV Slovenija pred 4 urami
Cene 95-oktanskega bencina se bodo zunaj avtocest in hitrih cest znižale za 1,8 centa, na 1,457 evra za liter, dizla za 3,4 centa, na 1,485 evra za liter. Pocenilo se bo tudi kurilno olje, in sicer za 3,3 centa za liter. Po navedbah ministrstva za okolje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem