Povezane novice

V nesreči s traktorjem se je huje poškodoval otrok

RTV Slovenija pred 47 minutami
Pri naselju Glogov Brod v občini Brežice je v nedeljo 35-letni moški s traktorjem oral njivo, poleg njega pa je v vozilu sedel otrok. Med delom naj bi se vrata odprla, otrok pa je padel med prednje in zadnje kolo, ki ga je prevozilo in poškodovalo… »

Pretresljiva nesreča: Otrok padel s traktorja pod zadnje kolo

Zurnal24 pred eno uro
V nedeljo okoli 20.00 so policiste iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo hudo poškodovanega otroka, ki naj bi ga povozil traktor. Policisti PP Brežice so zbrali obvestila in po prvih ugotovitvah je do povoženja prišlo pri naselju Glogov Brod… »

(Foto) Podrobnosti požara v Topolšici, kjer je ogenj uničil vse, kar je bilo na elektriko

Necenzurirano pred eno uro
V noči iz sobote na nedeljo je v Topolšici prišlo do požara, ki so ga pogasili gasilci PGD Topolšica in Šoštanj mesto, o čemer smo že poročali. Danes pa so s Policijske uprave Celje sporočili nekaj več podrobnosti glede omenjenega dogodka… »

V okolici Brežic traktor med oranjem njive prevozil otroka

Necenzurirano pred 4 urami
Nesrečni malček je bil zaradi hudih poškodb odpeljan v ljubljanski klinični center. Včeraj okoli 20. ure so brežiške policiste iz bolnišnice obvestili, da oskrbujejo hudo poškodovanega otroka, ki naj bi ga povozil traktor. Ugotovljeno je bilo, da… »

V TRAKTORSKI NESREČI HUJE POŠKODOVAN OTROK: S kabine je padel pod kolo, ki ga je prevozilo

Regional pred tremi urami
Pri naselju Glogov Brod v občini Brežice je v nedeljo 35-letni moški s traktorjem oral njivo, poleg njega pa je v vozilu sedel otrok. Med delom naj bi se vrata traktorja odprla, otrok pa je padel med prednje in zadnje kolo, ki ga je prevozilo. Otrok se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem