Povezane novice

Izrael sprožil kopenski vdor v Libanon. V Bejrutu tarča napada sedež televizije.

RTV Slovenija pred 31 minutami
Izraelska vojska je v operaciji Severna puščica ponoči začela "ciljno usmerjeno in omejeno" kopensko operacijo na jugu Libanona. Izrael je bombardiral tudi Bejrut in Damask. V Bejrutu so izraelska letala bombardirala sedež televizije Al Sirat… »

Izraelska vojska začela kopenske operacije

Mladina pred tremi urami
Izraelsko "uničenje napadalne infrastrukture" libanonskega oboroženega gibanja Hezbolah so podprle tudi ZDA. Izraelska vojska je ponoči potrdila začetek omejenih kopenskih operacij v vaseh na jugu Libanona. Izraelsko "uničenje napadalne… »

Zdaj je uradno, Izrael krenil v napad

Zurnal24 pred 4 urami
Izraelska vojska začela z napovedanim kopenskim napadom na Libanon. Izraelska vojska je ponoči potrdila začetek omejenih kopenskih operacij v vaseh na jugu Libanona. Izraelsko "uničenje napadalne infrastrukture" libanonskega oboroženega gibanja… »

IZRAEL IZVAJA KOPENSKE OPERACIJE NA JUGU LIBANONA: Več zračnih napadov tudi na Bejrut in sirsko prestolnico Damask (VIDEO)

Regional pred 5 urami
Izraelska vojska je ponoči potrdila začetek omejenih kopenskih operacij v vaseh na jugu Libanona. Izraelsko "uničenje napadalne infrastrukture" libanonskega oboroženega gibanja Hezbolah na tem območju so podprle tudi ZDA. Izrael je medtem izvedel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem