Povezane novice

Lenart: "S puško ne moreš jesti!" Sajovic: "Lačen pa ne moreš držati puške"

Zurnal24 pred 50 minutami
Sajovic je uspešno prestal zaslišanje na matičnem odboru DZ za obrambo. Z devetimi glasovi za in šestimi glasovi proti so člani odbora njegovo predstavitev načrtov za delo na resorju ocenili kot ustrezno. Dosedanji vodja poslancev Svobode Borut… »

Vinko Logaj: "Danes sem upokojenec, če bom imenovan, bom ta del zamrznil"

Zurnal24 pred 49 minutami
Na seji parlamentarnega odbora za izobraževanje, znanost in mladino se je predstavil kandidat za ministra Vinko Logaj. Odgovoriti je moral na nekaj zahtevnih vprašanj. Na koncu je dobil zeleno luč. Kandidat za šolskega ministra Vinko Logaj je v… »

Odbor potrdil kandidaturo Logaja za ministra za izobraževanje: "Učitelj je ključen"

RTV Slovenija pred 37 minutami
"Na osnovi dosedanjega dela v slovenskem šolskem prostoru sem prepričan, da je slovenski šolski sistem v splošnem dober," je kandidat za ministra za vzgojo in izobraževanje Vinko Logaj dejal pred odborom za izobraževanje, znanost in mladino. Odbor… »

Sajovicu zelena luč odbora. Kot cilj izpostavlja nadaljnjo modernizacijo Slovenske vojske.

RTV Slovenija pred eno uro
Ni veliko področij, za katera bi lahko dejal, da je koalicijska pogodba večinsko do tega trenutka že realizirana, je na predstavitvi pred odborom DZ-ja pojasnil kandidat za obrambnega ministra Borut Sajovic, sicer dozdajšnji vodja poslancev Svobode… »

PRED NOVIMA MINISTROMA OBILICA IZZIVOV: Kandidata Logaj in Sajovic danes na zaslišanju

Regional pred 10 urami
Kandidat za ministra za obrambo Borut Sajovic in kandidat za ministra za vzgojo in izobraževanje Vinko Logaj se bosta danes predstavila pristojnima odboroma DZ. Če bosta slednja prikimala njuni predstavitvi načrtov za delo na resorju, bodo poslanci o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem