Povezane novice

Zaradi obsežnih poplav deli BiH-a odrezani od sveta, najmanj 15 mrtvih

RTV Slovenija pred 3 minutami
V poplavah, ki so zajele dele Bosne in Hercegovine, je na območju Jablanice na severu Hercegovsko-neretvanskega kantona umrlo najmanj štirinajst ljudi. Več ljudi je poškodovanih, številne pogrešajo. Oblasti pričakujejo, da bo število žrtev še… »

Za življenje nosečnice se še borijo, otroka niso uspeli rešiti

Zurnal24 pred 27 minutami
Iz Jablanice, ki so jo prizadele katastrofalne poplave in zemeljski plazovi, prihajajo grozljive novice. Umrlo je najmanj 15 ljudi, še več kot 20 pa jih pogrešajo. Bosno in Hercegovino so prizadele hude poplave, oblasti so razglasile stanje naravne… »

(Foto in video) V BiH vesoljni potop: Število smrtnih žrtev narašča, razmere v Jablanici so "apokaliptične"

Necenzurirano pred 40 minutami
Zaradi obilnega deževja so narasli hudourniki, se spremenili v deroče reke, ki so prihrumele v mesta in vasi. Poplavljena so stanovanjska in poslovna poslopja, promet pa je onemogočen. Po do zdaj znanih podatkih je življenje izgubilo najmanj 15 ljudi… »

Blizu nas: Kot na sodni dan, najmanj 14 mrtvih, prizori kot lani v Sloveniji

Zurnal24 pred eno uro
Obilne padavine, ki so v zadnjih dneh zajele regijo, povzročajo hude težave v delih Bosne in Hercegovine, precej je tudi smrtnih žrtev. Najhuje je na območju Jablanice in Konjica na severu Hercegovine, kjer je prišlo do poplav, zemeljskih plazov in… »

APOKALIPTIČNI PRIZORI IZ BIH: Poplave so zahtevale več življenj (FOTO)

Regional pred tremi urami
Obilne padavine, ki so v zadnjih dneh zajele regijo, povzročajo težave v delih Bosne in Hercegovine. Najhuje je na območju Jablanice in Konjica na severu Hercegovine, kjer je prišlo do poplav, zemeljskih plazov in skalnih podorov. Še naprej rastejo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem