Povezane novice

Logar izstopil iz stranke SDS; Janša: "Upamo, da sledi tudi vrnitev poslanskega mandata"

RTV Slovenija pred 51 minutami
Anže Logar je Janezu Janši poslal izstopno izjavo iz stranke SDS. Janša mu je v odzivu zaželel veliko sreče pri naslednjem koraku, ob tem pa dejal, da upa, da bo Logar po izstopu vrnil tudi poslanski mandat. Izjav za javnost Logar po tej potezi še… »

Anže Logar izstopil iz SDS, odzval se je Janez Janša

Necenzurirano pred dvema urama
Dolgoletni poslanec in vidni obraz na politični desnici Anže Logar je svoji stranki poslal izstopno izjavo. Ali bo vrnil poslanski mandat in ali ga SDS v to lahko prisili? Kot je prvi poročal portal N1, je poslanec, nekdanji zunanji minister in… »

JANŠA LOGARJU POSLAL SPOROČILO: "Upamo, da izjavi o izstopu sledi tudi vrnitev poslanskega mandata"

Regional pred 4 urami
Predsednik SDS Janez Janša je v odgovoru Anžetu Logarju na njegov izstop iz stranke zaželel veliko sreče pri naslednjem koraku. "Upamo, da bo narejen na verodostojni osnovi in da izjavi o izstopu iz stranke sledi tudi izjava o odstopu poslanca Anžeta… »

Tako se je Janša odzval na izstop Logarja, čisto v njegovem stilu

Zurnal24 pred 4 urami
Anžetu Logarju se je sprva zahvalil, nato pa ga pikro zbodel – to je Janez Janša, tega smo od njega že dobro vajeni. Predsednik največje opozicijske stranke Janez Janša je javno objavil izstopno izjavo Anžeta Logarja, ki zapušča stranko SDS, ter… »

Anže Logar izstopil iz SDS

Mladina pred 5 urami
Dolgoletni vidni član in poslanec SDS Anže Logar je izstopil iz stranke SDS. V stranki so potrdili, da so prejeli njegovo izstopno izjavo. Na njegov odstop pa naj bi se odzvali kmalu. Dolgoletni vidni član in poslanec SDS Anže Logar je izstopil iz… »

Začelo se je: Dokončno počilo v SDS

Zurnal24 pred 5 urami
Dolgoletni vidni član in poslanec SDS Anže Logar je izstopil iz stranke, so poročanje N1 tudi za STA potrdili v SDS. Potrdili so, da so prejeli njegovo izstopno izjavo. Ni pa še jasno, ali izstopa tudi iz poslanske skupine. Logar je bil sicer… »

ANŽE LOGAR JE ZAPUSTIL SDS: Bo z njim odšla tudi vipavska poslanka Eva Irgl?

Regional pred 5 urami
Poslanec in nekdanji zunanji minister Anže Logar je danes stranki SDS poslal izstopno izjavo, so potrdili za medije v stranki SDS. Logar je po porazu v drugem krogu predsedniških volitev odstopil z mesta predsednika odbora SDS Ljubljana, ustanovil je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem