Povezane novice

ZASEDENOST ZAPOROV OKOLI 140-ODSTOTNA: Kakšno je pa stanje v koprskem?

Regional pred eno uro
Vlada je danes izdala odlok o ugotovitvi zaostrenih varnostnih razmer zaradi kadrovskih ali prostorskih težav v zavodih za prestajanje kazni zapora. Odlok predvideva tudi možnost začasne prekinitve prestajanja zaporne kazni, za kar mora biti zasedenost… »

Zaradi kritičnih razmer v zaporih z odlokom omogočena prekinitev prestajanja kazni

RTV Slovenija pred dvema urama
Vlada je z odlokom omogočila delo pravosodnih policistov tudi drugim zaposlenim v upravi, ki so kdaj prej že opravljali to delo. Poleg tega bo zapornikom mogoče prekiniti prestajanje kazni. Kadrovska in prostorska stiska sta v zaporih trenutno veliki… »

Vlada rešuje kritične razmere v zaporih: možna tudi prekinitev kazni

Necenzurirano pred tremi urami
Da slovenski zapori pokajo po šivih, je že znano. Vlada želi problematiko reševati z odlokom o zaostrenih varnostnih razmerah v zaporih zaradi prezasedenosti. Več o ukrepih je na novinarski konferenci pojasnila ministrica za pravosodje Andreja… »

ZAOSTRENE VARNOSTNE RAZMERE V ZAPORIH: Predvideno je začasno izpuščanje zapornikov

Regional pred tremi urami
Vlada je izdala odlok o ugotovitvi zaostrenih varnostnih razmer zaradi kadrovskih ali prostorskih težav v zavodih za prestajanje kazni zapora ter določitvi začasnih ukrepov, je na novinarski konferenci po seji vlade povedala ministrica za pravosodje… »

Slovenski zapori tako polni, da obsojencem ne bo treba za zapahe

Necenzurirano pred 10 urami
Da so razmere v slovenskih zaporih zaradi prezasedenosti kritične, vemo že dolgo časa. A zdaj je kaplja očitno prešla čez rob, sodu je dokončno izbilo dno. Državni zbor je nedavno že sprejel novelo zakona, ki vladi omogoča ukrepe v primeru… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem