Povezane novice

Po stopinjah Logarja tudi Irglova

Savinjsko Šalaške pred 54 minutami
Za Logarjem je iz Slovenske demokratske stranke izstopila tudi Eva Irgl. Nekdanja članica stranke je Logarjeva politična sopotnica v t. i. Platformi sodelovanja, ki služi kot izhodiščna točka nastajajoče stranke. Ob slovesu od stranke, v kateri si… »

Po Anžetu Logarju iz SDS-a izstopila tudi Eva Irgl, Kaloh se še ni odločil

RTV Slovenija pred eno uro
"Danes sem po 20 letih izstopila iz članstva SDS-a," je zapisala Eva Irgl na svojem Facebookovem profilu in dodala, da ji je ob tem tudi težko, a da je bil ta korak nujen. Odločitev je bila sicer pričakovana že nekaj časa. "Ujetost v žaljivo in… »

Logar o skrajnosti? Četrt stoletja je preživel ob boku Hojsu, Grimsu, Gorenjaku, Mahniču in šefu Janši

Necenzurirano pred eno uro
Iz stranke SDS odhajata dva od treh "upornih" poslancev, pod vodstvom Anžeta Logarja se namreč formira nova stranka, ki želi volivce ribariti po širšem političnem spektru. Kot je namignil Logar, so pripravljeni na sodelovanje z vsemi strankami, če… »

PO LOGARJU IZ SDS IZSTOPILA ŠE EVA IRGL: "Priznam, ob tem mi je tudi težko"

Regional pred 4 urami
Iz SDS je po 20 letih izstopila poslanka Eva Irgl. "Ujetost v žaljivo in sovražno atmosfero nas družbo kot celoto že dolgo vleče navzdol in hromi naše potenciale," je zapisala na družbenem omrežju Facebook. Poslanec SDS Dejan Kaloh pa je za STA… »

SDS zapušča tudi Eva Irgl

Mladina pred 4 urami
Dolgoletna poslanka Janševe stranke je dejala, da nas ujetost v žaljivo in sovražno atmosfero že dolgo vleče navzdol in hromi naše potenciale. "Danes sem po 20 letih izstopila iz članstva SDS-a," je zapisala Eva Irgl na svojem Facebook profilu in… »

Eva Irgl potegnila črto: "Odločitev za ta korak ni bila lahka"

Zurnal24 pred 4 urami
Za Logarjem še Eva Irgl. Poslanec Anže Logar je preko družbenih omrežjih prejšnji teden sporočil, da se je odločil za politično pot izven SDS in da na njo ne stopa sam. Predsednik stranke SDS Janez Janša se je na Logarjev odstop odzval v svojem… »

Po Anžetu Logarju iz SDS izstopila tudi Eva Irgl

Necenzurirano pred 4 urami
Poslanka Eva Irgl je po 20 letih izstopila iz SDS. Na družbenem omrežju Facebook je zapisala, da odločitev za ta korak ni bila lahka, a da je čutila, da je bila nujna. »Prihaja čas, ki bo presegel politiko konflikta 'dveh polov' in v prostor vnesel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem