Povezane novice

Tako se je predsednik vlade odzval na kazensko ovadbo

Zurnal24 pred tremi urami
Predsednik vlade Robert Golob se je odzval na kazensko ovadbo, ki jo je policija vložila zoper njega zaradi vmešavanja v delo policije. Polcija je ovadila predsednika vlade zaradi domnevnega političnega vplivanja na policijo. Premier Robert Golob je… »

Odziv premierja Roberta Goloba na kazensko ovadbo: v ozadju je politični boj Tatjane Bobnar proti meni

Necenzurirano pred tremi urami
Predsednik vlade Robert Golob je v prvem odzivu na kazensko ovadbo, ki jo je zoper njega na specializirano državno tožilstvo v torek vložila policija, povedal, da bo vse očitke zavrgel po pravni poti. »To je politični boj užaljene političarke,«… »

Golob zavrnil očitke o vmešavanju v policijo: "Gre za politični boj užaljene političarke"

RTV Slovenija pred 4 urami
Premier Robert Golob je v odzivu na ovadbo, ki jo je na podlagi očitkov Tatjane Bobnar o tem, da se je vmešaval v delo policije, zoper njega v torek vložila policija, napovedal, da bo "na vse očitke odgovoril in jih zavrgel po pravni poti". "V resnici… »

Golob / »Ne gre za vmešavanje v delo policije, ampak za politični boj užaljene političarke«

Mladina pred 4 urami
Predsednik vlade Golob zavrača očitke o vmešavanju v policijo. Premier Robert Golob se je danes odzval na informacijo, da je po očitkih nekdanje ministrice za notranje zadeve Tatjane Bobnar o vmešavanju v delo policije ta zoper njega na tožilstvo… »

GOLOB ZAVRAČA OČITKE O VMEŠAVANJU V POLICIJO: "To je politični boj užaljene političarke"

Regional pred 4 urami
Premier Robert Golob je v odzivu na ovadbo, ki jo je na podlagi očitkov Tatjane Bobnar o tem, da se je vmešaval v delo policije, zoper njega v torek vložila policija, napovedal, da bo "na vse očitke odgovoril in jih zavrgel po pravni poti". Premier… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem