Povezane novice

Tragično preminuli pevec One Direction že pred leti spregovoril o samoti, ki jo čuti pod žarometi slave

Necenzurirano pred 33 minutami
Ponoči je odjeknila vest, da je v Buenos Airesu umrl 31-letni Liam Payne, britanski pevec in nekdanji član slavne skupine One Direction. Skupina, ki je bila leta 2010 ustanovljena ob nastopih v oddaji X Factor, je postala ena največjih pop skupin na… »

Bodo za smrt pevca One Direction krivili njo?

Zurnal24 pred 58 minutami
Mayo Henry so posvarili, da bo svet krivdo, če bi se Liamu Paynu kaj zgodilo, zvalil nanjo. Profimedia Pevec One Direction, Liam Payne, je padel s tretjega nadstropja hotela v Buenos Airesu. Padca 31-letnik ni preživel. Liam je v Argentini počitnikoval… »

OBOŽEVALCI ŽALUJEJO: Nekdanjega pevca skupine One Direction našli mrtvega

Regional pred dvema urama
Britanski pevec in nekdanji član pop skupine One Direction Liam Payne je ponoči umrl v Buenos Airesu, je potrdila argentinska policija. 31-letnega Britanca so našli mrtvega, potem ko je padel iz tretjega nadstropja hotela. Britansko zunanje ministrstvo… »

Umrl je 31-letni pevec skupine One Direction, to je objavil uro pred smrtjo

Zurnal24 pred 4 urami
Liam Payne je umrl v Argentini. snapchat Umrl je pevec Liam Payne, ki je zaslovel s skupino One Direction, ki je med zvezde katapultirala tudi Harryja Stylesa. Payne je dočakal le 31 let. TMZ poroča, da je padel s 3. nadstropja hotela CasaSur Palermo v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem