Povezane novice

Janša Toninu / »Sorry, zamočili ste. Bojim se, da nepovratno.«

Mladina pred tremi urami
Predsednik SDS Janez Janša se je odzval na besede predsednika NSi Mateja Tonina o povezovanju razdrobljenih sil na desni, ki bi skupaj s SDS lahko v prihodnjih letih oblikovale novo vlado. Prvak SDS Janez Janša se je odzval na sobotne besede predsednika… »

Tonin Janši / »Hvala, da si jasno povedal, da gre stranka SDS v dokončno samoizolacijo«

Mladina pred tremi urami
Predsednik NSi Matej Tonin se je odzval na ostre besede predsednika SDS Janeza Janše in mu zaželel vso srečo pri tem, da bo še en mandat v opoziciji. Prvak NSi Matej Tonin predsedniku SDS Janezu Janši ne ostaja dolžan. Na Janševe ostre besede, da… »

»To vrenje in brbotanje na desni strani, to je prava stvar«

Mladina pred tremi urami
IZJAVA DNEVA. "To vrenje in brbotanje na desni strani, to je prava stvar. V NSi-ju podpiramo vse nove projekte, ki nastajajo na desni sredini. Zagotovo lahko s skupnimi prizadevanji pripeljejo tudi do drugačnih in boljših rezultatov, zato izrekam… »

Preveč petelinov na premajhnem gnoju!

Zurnal24 pred 5 urami
Omrežje X je kot kaže danes prizorišče besednega dvoboja med šefoma SDS in NSi. Predsednik SDS Janez Janša je popoldne na omrežju X objavil piker zapis, namenjen predsedniku NSi Mateju Toninu, ki je na kongresu svoje stranke pozval stranke na… »

Janša Toninu: Bojim se, da ste nepovratno zamočili; Tonin Janši: Srečno še en mandat v opoziciji

RTV Slovenija pred 6 urami
"Da ni tole račun brez krčmarjev," se je Janez Janša odzval na govor Mateja Tonina, ki je dejal, da se na desnici lahko oblikuje močna politična sila, ki bo s SDS-om vladala v prihodnosti. Tonin odgovarja, da gre SDS očitno dokončno v… »

JANŠA DVOMI V TONINOVO VIZIJO POVEZOVANJA DESNICE: "Sorry, zamočili ste. Bojim se, da nepovratno".

Regional pred 7 urami
Prvak SDS Janez Janša se je danes odzval na sobotne besede predsednika NSi Mateja Tonina o povezovanju razdrobljenih sil na desni, ki bi skupaj s SDS lahko v prihodnjih letih oblikovale novo vlado. Na omrežju X se je Janša vprašal, ali ni to račun… »

Janša v svojem slogu nad Tonina: “Sorry, zamočili ste. Bojim se, da nepovratno”

Zurnal24 pred 9 urami
NSi se že dalj časa otepa ocen, da deluje v senci največje stranke na desnici SDS in ne doseže preboja. A Tonin je na včerajšnjem kongresu stranke spomnil, da je NSi v preteklosti že presenetila, v vladi dokazala, da znajo premikati najzahtevnejše… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem