Povezane novice

Za napeljevanje k umoru Stephanu prisodili še 16 let zapora

RTV Slovenija pred 5 urami
Senat Okrožnega sodišča v Ljubljani je libanonskega znanstvenika Michela Stephana obsodil napeljevanja k umoru Iračana in mu prisodilo 16 let zapora. Stephan je tako enotno obsojen na 23 let in osem mesecev zapora. Sodba še ni pravnomočna. Michaela… »

Razvpitemu kemiku 16 let za načrtovanje umora zaščitene priče in izgon iz Slovenije

Necenzurirano pred 6 urami
Ker Michel Stephan že prestaja osemletno zaporno kazen zaradi istovrstnega kaznivega dejanja, mu je sodišče določilo enotno kazen 23 let in 8 mesecev zapora. Če bo sodba obveljala, bo francoski kemik libanonskih korenin po prestani kazni še za 5 let… »

Doktor obsojen še na 16 let zapora

Zurnal24 pred 10 urami
Doktor kemije Michel Stephan je bil danes zaradi napeljevanja k umoru obsojen na 16 let zapora, ker pa je že za rešetkami zaradi enakega dejanja, pa se enotna kazen glasi 23 let in osem mesecev. Doktor kemije, po rodu Libanonec, a francoski državljan… »

Znana bo sodba v primeru obtoženega znanstvenika

Zurnal24 pred 18 urami
Znana bo sodba v primeru obtoženega libanonskega znanstvenika Stephana. Očitajo mu napeljevanje k umoru. Na ljubljanskem okrožnem sodišču bo danes znana sodba libanonskemu kemiku Michelu Stephanu, ki mu tožilstvo v obtožnici očita napeljevanje k… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem