Povezane novice

NESREČA POLICIJSKEGA VOZILA V KOPRU: Po odvzemu prednosti trčilo v ograjo (FOTO)

Regional pred eno uro
Danes popoldne, 23. oktobra, je na križišču pri podjetju Dinos v Kopru prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena policijsko vozilo in osebni avtomobil. Policisti naj bi bili na poti na interventno nalogo in so se peljali proti Kopru po… »

Sopotnici umrli, oba voznika z rešilcem v bolnišnico

Zurnal24 pred tremi urami
Na Štajerskem se je popoldne zgodila huda prometna nesreča. Dve smrtni žrtvi, še trije poškodovani. Na regionalni cesti Lenart-Benedikt se je nekaj po 15. uri v okolici Lenarta zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli sopotnici v osebnem vozilu… »

SPET HUDA PROMETNA NESREČA NA NAŠIH CESTAH: Dve ženski mrtvi, trije poškodovani

Regional pred tremi urami
Na cesti med Lenartom in Benediktom se je danes popoldne zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta umrli dve ženski, še tri osebe so bile poškodovane. Cesta Lenart - Benedikt je pri kraju Spodnji Porčič zaradi nesreče zaprta, poroča… »

(Foto) Tragedija na cesti v Slovenskih goricah, umrli naj bi sopotnici

Necenzurirano pred 4 urami
Na regionalni cesti med Lenartom in Benediktom v Slovenskih goricah se je okoli 15.20 pripetila zelo huda prometna nesreča. V Spodnjem Porčiču sta po pisanju Večera trčili dve vozili. S policijske uprave Marirbor so sporočili, da sta bili v nesreči… »

PROMETNA NESREČA NA KRIŽIŠČU PRI DINOSU: Trčila sta policijski in osebni avtomobil (FOTO)

Regional pred 4 urami
Danes popoldne, 23. oktobra, je na križišču pri podjetju Dinos v Kopru prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena policijski in osebni avtomobil. Na kraju nesreče so posredovali reševalci, gasilci in policisti. Kot je razvidno s… »

V prometni nesreči v okolici Lenarta umrli sopotnici v vozilu

RTV Slovenija pred 4 urami
Na regionalni cesti Lenart–Benedikt se je nekaj po 15. uri v okolici Lenarta zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli sopotnici v osebnem vozilu, še trije ljudje so bili poškodovani in so jih odpeljali na zdravljenje v bolnišnico. Voznik… »

31-letna voznica prebila ograjo in treščila v potok

Zurnal24 pred 10 urami
Policisti policijske postaje Sevnica so bili včeraj nekaj pred 11.00 obveščeni o prometni nesreči v Lazah pri Boštanju. Opravili so ogled, zbrali obvestila in ugotovili, da je 31-letna voznica osebnega avtomobila zaradi vožnje po levi strani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem