Povezane novice

75-letnik izsilil prednost policijskemu vozilu. Policista lažje poškodovana.

RTV Slovenija pred dvema urama
Policisti so bili v sredo okoli 17. ure obveščeni o prometni nesreči na Šmarski cesti v Kopru. V nesreči je bilo udeleženo policijsko vozilo na nujni vožnji, v katero je trčil 75-letni voznik. Policista sta bila v nesreči lažje poškodovana. S… »

PODROBNOSTI TRČENJA V KRIŽIŠČU PRI DINOSU: V nesreči poškodovana dva policista na nujni vožnji (FOTO)

Regional pred dvema urama
Poročali smo že o prometni nesreči v koprskem križišču, v kateri je bilo udeleženo tudi policijsko vozilo. Koprski policisti so bili v sredo okoli 17. ure obveščeni, da sta bila v prometni nesreči udeležena dva policista na nujni vožnji. Na… »

V prometni nesreči poškodovana policista na nujni vožnji

Zurnal24 pred tremi urami
Koprski policisti so bili v sredo okoli 17. ure obveščeni, da sta bila v prometni nesreči udeležena dva policista na nujni vožnji. Na Šmarski cesti v Kopru jima je z leve strani prednost odvzel 75-letni voznik osebnega vozila, so danes sporočili s… »

Foto: Policistoma na nujni vožnji odvzel prednost, pristala sta v bolnišnici

Necenzurirano pred dvema urama
V Kopru se je včeraj popoldne pripetila prometna nesreča, v kateri sta jo skupila policista. Do trčenja je malo pred 17. uro prišlo koprski Šmarski cesti, in sicer v križišču blizu zbirnega centra Dinos. Kot poročajo Primorske novice, so bili v… »

V čelnem trčenju na sabotinski cesti umrl slovenski voznik

Necenzurirano pred tremi urami
Huda prometna nesreča, ki se je včeraj zgodila pri Podsabotinu na italijanski strani meje, je terjala eno življenje. Umrl je slovenski državljan. Ker se je nesreča zgodila na odseku regionalne ceste med Podsabotinom in Solkanom, ki poteka čez… »

TRAGIČNA PROMETNA NESREČA PRI MEJI Z ITALIJO: V čelnem trčenju ena oseba umrla

Regional pred 4 urami
Včeraj ob 13. uri je je prišlo do prometne nesreče na regionalni cesti med Podsabotinom in Solkanom (na t. i. Sabotinski cesti, v koridorju čez italijansko ozemlje), kjer sta čelno trčili dve osebni vozili. Oba udeleženca prometne nesreče sta… »

V prometni nesreči na Sabotinski cesti, na območju Italije, umrl 69-letni voznik

RTV Slovenija pred 4 urami
V sredo okoli 13. ure sta na regionalni cesti med Podsabotinom in Solkanom, v koridorju čez italijansko ozemlje, trčili dve osebni vozili, v kateri je umrl 69-letni voznik enega izmed avtomobilov. Po prvih zbranih podatkih je 69-letni voznik avtomobila… »

Ceste vzele še eno življenje: Silovito je počilo, voznik avta na mestu mrtev

Zurnal24 pred 4 urami
Včeraj, 23. oktobra okoli 13.00, je bila Policija obveščena o prometni nesreči na tako imenovani Sabotinski cesti (v koridorju čez italijansko ozemlje), na regionalni cesti med Podsabotinom in Solkanom, kjer sta trčili dve osebni vozili. Oba… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem