Povezane novice

Ponoči bomo kazalce premaknili za eno uro nazaj

RTV Slovenija pred 51 minutami
V nedeljo bomo ob 3. uri kazalce spet premaknili eno uro nazaj. Premik na zimski čas nam bo prinesel uro več spanja. V Sloveniji smo začeli kazalce premikati leta 1983. Dokončna odločitev, da jih vsako zadnjo nedeljo v oktobru premaknemo za eno uro… »

Jutri bomo ure premaknili na zimski čas

Necenzurirano pred 4 urami
S premikom kazalcev za eno uro nazaj, s 3. ure na 2. uro, se bo jutri končal poletni in začel zimski čas, naroča državni urad za meroslovje. S premikom ure nazaj bo sonce vzšlo in zašlo prej, zato bo popoldne manj svetlobe. Jutri bomo torej lahko… »

DO KDAJ ŠE? Ponoči bomo premaknili urine kazalce

Regional pred 4 urami
V nedeljo bomo ob 3. uri urine kazalce spet premaknili eno uro nazaj. Premik na zimski čas nam bo prinesel uro več spanja. Evropski parlament je marca 2019 sicer sprejel stališče o odpravi premikanja ure že v letu 2021, kljub polemikam pa je Evropska… »

Mnogim se v teh dneh obetajo težave

Zurnal24 pred 7 urami
Iz sobote na nedeljo bomo prestavili uro na zimski čas. V noči iz sobote na nedeljo bomo premaknili kazalce za uro nazaj in tako prešli na zimski čas. Zjutraj bomo spali uro več, a bo popoldne kmalu tema že ob 16. uri. Pozitivni in negativni učinki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem