Pri pravem mojstru sušija: vstop v posvečeni tempelj veščin in discipline

RTV Slovenija pred 14 dnevi  |  Kaja Sajovic

Za tiste, ki jih zanima kulinarika, je Japonska pogosto najboljša gastronomska destinacija. In nič ne uteleša japonskih veščin, mojstrstva in discipline bolje kot priprava sušija.

Ampak. Vstopiti v katero od najbolj znanih in priznanih restavracij za suši je izjemno težka, pogosto nemogoča misija. Tu odpadejo vsa pravila gostinstva v tistem izvornem pomenu te besede, skratka, kot izraz gostoljubja. Če niste Japonec, je bolje za vas, da poznate nekoga, ki je. In to s pravimi (zelo dobrimi) zvezami ali pa prek receptorske službe luksuznih hotelov. Te restavracije namreč slovijo kot skrajno zaprtega tipa, kjer neradi sprejemajo tujce, predvsem

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem