Medena kulinarika

Domžalec 08.06.2022  |  Miha Ulčar

Čebelarsko društvo Domžale v okviru projekta “BeeZOO – Za ohranjanje okolja” vabi na delavnico »Medena kulinarika«.

Organizacija delavnice je del aktivnosti za povečanje ozaveščenosti lokalnega prebivalstva o pomenu čebel pri ohranjanju okolja, o biotski raznovrstnosti in pravilnem ter raznovrstnem uživanju čebeljih pridelkov. Čebele nam v hrano prinašajo čudovite okuse, spoznajmo jih! Delavnico bo vodila prof. Marija Arh Ivanšek iz Srednje gostinske in turistične šole Radovljica. Udeleženci delavnice se bodo seznanili z osnovnimi zakonitostmi uporabe medu v kulinariki ter

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem