Osvežitev poletnega jedilnika

Gorenjski glas pred 9 dnevi  |  Erika Jesenko

Poleti se priležejo lahke in sveže jedi, ki ne obležijo v želodcu.

Piščančji fileji z limono in paradižnikom ter skutni polpeti bodo prijetna osvežitev poletnega jedilnika, čeprav obe jedi pripravimo na preprosto in hitro, le iz osnovnih sestavin. Za pripravo piščančjega fileja z limono in paradižnikom potrebujemo: 4 piščančje fileje, 1 bio limono, 2 žlički suhega rožmarina ali 4 vejice svežega, 2 paradižnika, 4 stroke česna, 4 žlice olivnega olja, sol in poper, pol žličke paprike. Limono in paradižnik narežemo na tanjše rezine. V

Gorenjski glas »

V napet boj s Portugalci

Gorenjski glas pred 19 urami

Na pomoč v gore kar osemkrat

Gorenjski glas pred 8 urami

Do ponedeljka čas za ugovor

Gorenjski glas pred 8 urami

Letos prvič tudi za otroke

Gorenjski glas pred 8 urami

Bliža se rok za izplačilo regresa

Gorenjski glas pred 8 urami
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem