Zelenjavne priloge

Gorenjski glas 12.01.2023  |  Erika Jesenko

Koleraba in zelje sta dve običajni zimski zelenjavi, ki ju navadno ne opisujemo z nekimi presežki.

A z malo drugačno pripravo kot običajno lahko z njimi prijetno popestrimo naše obroke. Tako z okusom kot tudi s hranili. Za pripravo pečene kolerabe potrebujemo: 0,5 kg olupljene kolerabe, 1 srednjo veliko čebulo, pol žličke mlete rdeče paprike, 2 žlici olivnega olja, sol in poper, 1 šopek peteršilja. Kolerabo narežemo na manjše kocke, približno 1 cm velike. Čebulo olupimo in jo narežemo na tanke rezine. V posodo stresemo kolerabo, čebulo ter dodamo vse preostale

Gorenjski glas »

Zapora ceste v Hrastju

Gorenjski glas pred 22 urami

Vlada v postopek za priznanje Palestine

Gorenjski glas pred 15 urami

Simptomi so atipični

Gorenjski glas pred 11 urami

Vlomi v hiše, avtomobile

Gorenjski glas pred 11 urami

Slabše duševno zdravje kot nekoč

Gorenjski glas pred 13 urami
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Necenzurirano pred 33 minutami

Partizani in gozd

Delo pred 33 minutami

Evropa zdaj!

Delo pred 33 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem