Najboljše smučarske gostilne v Sloveniji

Dnevnik 04.02.2023  |  Miha First Miha First

V zadnjih letih so v Alpah začeli na smučiščih promovirati vrhunsko hrano, torej ne zgolj pomfrija, pic, ocvrtih zrezkov in burgerjev.

Ob mondenih smučarskih centrih, kot so St. Moritz, Zermatt, St. Anton in recimo Kitzbühel, ki ob konkretnejši smučarski hrani že dolga desetletja ponujajo tudi vrhunsko, razkošno hrano, so se začeli še posebej truditi v italijanski Alta Badii, kjer so vrh dosegli v idiličnem kraju San Cassianu v restavraciji St. Hubertus in v francoskem Courchevelu, tam naj bi se najboljše jedlo v restavraciji 1947 v hotelu Cheval Blanc v Courchevelu 1850. St. Hubertus ima tri

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem