Recept: pelmeni

Slovenske novice 14.02.2023

Polnjene testenine, ki jih pripravimo s posebnim modelčkom.

Recept nam je zaupala Irina, ki se je s sestro in njenimi tremi otroki iz okolice Kijeva preselila na Gorenjsko. Če ste pripravili preveč pelmenov, nič hudega: razporedimo jih na pekač, pokrit s papirjem za peko, nato pa zamrznemo. Šele po nekaj urah, ko so zmrznjeni, jih preložimo v vrečko. Tako se ne bodo sprijeli, skuhali pa jih bomo lahko tudi takrat, ko med tednom za pripravo kosila ni ravno veliko časa. Zanimivo pri pelmenih je tudi, da jih Irina skuha tako,

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem