Recept: jajca s čemažem

Slovenske novice 15.02.2023

Imenitna spomladanska jed.

Čemaž je uporaben za pripravo številnih jedi. Surovega nasekljamo in dodamo k namazom, odlično je zeliščno maslo s čemažem, njegov česnov okus se dobro poda k skuti, jogurtu in kisli smetani. Odličen je pesto, ki ga uživamo kot namaz na kruhu, lahko je omaka za testenine ali z njim začinimo druge omake. Okusna je čemaževa juha, namesto česna ga dodamo k špinači ali drugim jedem. Ker pospešuje prebavo maščob, ga ponudimo k mastnim jedem, na primer žličko pesta k

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem