Perutnina Ptuj postaja kulinarično podjetje

Spodnje Podravje 05.03.2023

Regijsko podjetje za proizvodnjo hrane si prizadeva postati največje kulinarično podjetje v regiji z inovativnimi kulinaričnimi rešitvami, pri čemer sodeluje z vrhunskim španskim kuharskim mojstrom, ki ima izkušnje iz Michelinovih restavracij.

Perutnina Ptuj je v letu 2019 začela obsežen investicijski cikel v avtomatizacijo, okoljske projekte ter posodobitev in širitev proizvodnje. Strateški lastnik MHP je podjetju pomagal pri preoblikovanju iz živilskega v kulinarično podjetje. V sklopu teh investicij so lani kupili proizvodni obrat Proconi v Murski Soboti, specializiran za pripravljene jedi, katerega prevzem so danes tudi uradno zaključili in poimenovali PP Mamita. Perutnina Ptuj namerava tovarno

Perutnina Ptuj »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem