Gastronomska tržnica: Ajzenponerska rihta z lokalnih kmetij

Dnevnik 15.03.2023  |  Vito Avguštin Vito Avguštin

V blejskem hotelu Triglav je vsako tretjo nedeljo v mesecu gastronomska tržnica Blejski lokalni izbor.

Na njej se predstavljajo ponudniki izdelkov, certificiranih pod znamko Bled Local Selection, kuharski mojstri Restavracije 1906 pa nato med 12. in 15. uro pripravijo jedilnik z vključenimi tremi hodi, ki je sestavljen iz sestavin lokalnih ponudnikov, udeleženih na nedeljski tržnici. Ob 8.30, takrat ko se začnejo gosti hotela zbirati v zajtrkovalnici, so v sobi pred zajtrkovalnico že zbrani ponudniki lokalnih dobrot. Na prvi mizi se predstavlja kmetija Pr' Andreco.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem