Testenine z morskimi dobrotami

Gorenjski glas 28.03.2023  |  Erika Jesenko

Testenine, nekaj zelenjave in dodatek morskih dobrot.

Enostaven, a izvrsten obrok za začetek toplejših dni. Za pripravo testenin s šparglji in dimljenim lososom potrebujemo: 400 g testenin, 200 g svežih špargljev, 200 g dimljenega lososa, 2 stroka česna, 1 pest parmezana, pol žličke bazilike, pol žličke rožmarina, sol in poper, 1 žlico olivnega olja. Peresnike stresemo v osoljen krop in jih kuhamo eno minuto manj, kot piše na embalaži. Kuhane peresnike odcedimo in 1 dl vode od kuhanja testenin prihranimo za kasneje.

Bazilika »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem