Kako pravilno speči divjačino?

SiolNET 31.03.2023  |  Vsebino omogočata Agragold in

Tudi izbira sestavin za vsakodnevne obroke nam kaže na to, da smo ljudje velikokrat žrtve lastnih navad. Tako marsikdo med nami kar naprej uživa samo eno vrsto mesa ali pa si pripravlja vedno enake priloge, ki se jih slej ko prej naveliča. Strokovnjaki vedno opozarjajo na to, da mora biti naša prehrana raznolika, kar pomeni, da moramo občasno v obroke vključiti tudi malce bolj nenavadne sestavine. Ste že kdaj poskusili slastno divjačinsko meso? To je za naš organizem dobrodošla popestritev, saj nas oskrbi

Obiščite Zakladnico okusov in uživajte v receptih in idejah za pripravo različnih jedi. Tudi dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje, kjer smo preživeli nekaj zanimivih snemalnih dni, so nam priznali: divjačina je zelo okusna in bi jo v zmernih količinah, ker gre za precej drag kos mesa, morali večkrat uživati. Izvedeli smo, kako pravilno peči divjačino in kako se prepričamo, da imamo na krožniku res divjačinsko meso in ne na primer govejega. Dijak

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem