Kaj se skriva v žemlji, ki jo imate danes za zajtrk?

Necenzurirano 01.04.2023

Se morda žemlja, kajzerica ali štručka pogosto znajde na tvojem jedilniku? Za zajtrk, v sendviču ali kar tako za malico? Ali veste, da so med njimi razlike?

Po videzu zagotovo težko ločimo med kakovostnimi in manj kakovostnimi izdelki, nujno je branje sestavin. Konzervansi, emulgatorji, maščobe Osnovne sestavine za pripravo kruha so voda, moka, kvas in sol. A pri kruhu, ki ga lahko izberemo v nakupovalnih središčih, je zaradi tehnoloških lastnosti testu za kruh dodano še marsikaj ne glede na to, za kakšen tip kruha gre. Proizvajalci nam poskušajo zagotoviti daljšo obstojnost, ki jo potrošniki pričakujemo, z dodajanjem

Necenzurirano »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem