Nedeljsko kosilo: Wellingtonska pečenka

Dnevnik 07.04.2023  |  Zoran Triglav Zoran Triglav

Jed za posebne priložnosti, ki se bo prilegla ob prazniku.

Prejšnji teden smo v Nedeljcu obširneje obravnavali praznike, s kulinariko vred, zato tokrat ne bomo pretiravali z železnim repertoarjem. Nenazadnje imate gotovo svoje priljubljene recepte za praznično pojedino. Morda velja spomniti na nenavadno jed: jajčni hren ali močko, kot tej značilni velikonočni jedi pravijo na Koroškem. Ne poznajo je namreč na vseh koncih naše dežele, vsaj ne v koroški obliki. Precej tekoča jed, pravzaprav (p)omaka, je sestavljena iz

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem