Priznanja za gorenjske dobrote

Gorenjski glas 13.04.2023  |  Cveto Zaplotnik

Kdo so gorenjski prejemniki priznanj za kis, konzervirano zelenjavo, marmelado in čaj?

Kranj – V okviru priprav na 34. festival Dobrote slovenskih kmetij, ki bo od 19. do 21. maja na Ptuju, že poteka ocenjevanje kmečkih prehranskih izdelkov. Zdaj so znani že tudi rezultati ocenjevanj kisa, konzervirane zelenjave in drugih pridelkov, marmelade, čaja in medu. Prejemnikom bodo priznanja podelili na festivalu. Na ocenjevanju marmelad je Peter Jereb iz Račeve pri Žireh prejel zlati priznanji za robidovo in breskovo marmelado, Radmila Lapuh z Bleda zlato

Gorenjski glas »

Pot okoli Blejskega jezera ponovno prehodna

Gorenjski glas pred 15 minutami

Praznik pogumnih ljudi

Gorenjski glas pred 15 minutami

Ob vsaki knjigi se preselijo drugam

Gorenjski glas pred 11 urami

Po Domžalah z DBajkom

Gorenjski glas pred 11 urami

Po enaintridesetih letih spet zlati

Gorenjski glas pred 11 urami
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem