Divjačinski zrezki z jabolki in polento

Gorenjski glas 18.05.2023  |  Erika Jesenko

Divjačina se na naših krožnikih navadno ne znajde pogosto, čeprav ta mnogim zelo tekne.

Takrat, ko jo imamo na voljo, pa jo lahko pripravimo v kombinaciji z jabolki in makovo polento. Za pripravo divjačinskih zrezkov z jabolčnimi krhlji potrebujemo: 600 g fileja divjačine (stegno), 1 dl rdečega vina, 1 dl jušne osnove, 1 čajno žličko brinovih jagod, 1 vejico rožmarina, 1 žličko timijana, sol in poper, 0,5 dl olivnega olja, 1 srednje veliko čebulo; za jabolčne krhlje: 1 veliko jabolko, 1 dl belega vina, 1 žlico sladkorja, 2 žlici masla. V možnarju

Gorenjski glas »

Za dostopno dolgotrajno oskrbo

Gorenjski glas pred eno uro

Plezalci v boj za olimpijske igre

Gorenjski glas pred eno uro

V Škofji Loki festival ulične prehrane

Gorenjski glas pred eno uro

Ljubljanska Odprta kuhna prihaja v Kranj

Gorenjski glas pred eno uro

Pesem za materinski dan

Gorenjski glas pred eno uro
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem