Gostinstvo vse bolj izgublja ugled

Delo 25.06.2023

Tadej Kozovinc, direktor podjetja Naj kafe, pravi, da v Celju ni pravega mestnega utripa ter da se generacije spreminjajo in se to opazi tudi v lokalih.

V nadaljevanju preberite: Beti Burger se je s Celjanom Tadejem Kozovincem, direktorjem podjetja Naj kafe, pogovarjala o delu v gostinstvu; o težavnem prodajanju kave v Sloveniji; o tem, da je ljudem bolj kot to, kakšno pijejo, pomembno, da jo pijejo na sončku; kritično tudi o tem, da je vsaka generacija manj funkcionalna. Koronakriza pa je še bolj razgalila probleme v gostinstvu, ki vse bolj izgublja ugled. Ko je bil Tedi mlad, je bilo delati v lokalu »kul«. Sam je

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem