Kako so na Tasmaniji razvili krožni sistem restavracije in vrta – v kompost tudi kosti in školjke

RTV Slovenija 07.09.2023  |  Kaja Sajovic

Kako bo videti hrana prihodnosti, restavracija prihodnosti? Bodo to vesoljski praški, meso iz laboratorija, žuželke? Ali bo prihodnost v resnici vrnitev v preteklost?

Vrnitev h koreninam, k starim metodam, k naravi. Tak je bil namreč sklep okrogle mize o prihodnosti kulinarike v sklopu Blejskega strateškega foruma, na katerem so bili gostje slovenska kuharska mojstrica Ana Roš, njena kanadska pridelovalka zelenjave Jeanne Dumas-Chalifour, mehiški kuharski mojster Santiago Lastra iz londonske restavracije KOL, baskovski kuharski mojster Iñaki Bolumburu iz amsterdamske restavracije Contrast ter Rodney Dunn in Severine Demanet, ki

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem