Kako so na Tasmaniji razvili krožni sistem restavracije in vrta – v kompost tudi kosti in školjke

RTV Slovenija 07.09.2023  |  Kaja Sajovic

Kako bo videti hrana prihodnosti, restavracija prihodnosti? Bodo to vesoljski praški, meso iz laboratorija, žuželke? Ali bo prihodnost v resnici vrnitev v preteklost?

Vrnitev h koreninam, k starim metodam, k naravi. Tak je bil namreč sklep okrogle mize o prihodnosti kulinarike v sklopu Blejskega strateškega foruma, na katerem so bili gostje slovenska kuharska mojstrica Ana Roš, njena kanadska pridelovalka zelenjave Jeanne Dumas-Chalifour, mehiški kuharski mojster Santiago Lastra iz londonske restavracije KOL, baskovski kuharski mojster Iñaki Bolumburu iz amsterdamske restavracije Contrast ter Rodney Dunn in Severine Demanet, ki

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Uvodnik / Spet

Mladina pred 28 minutami

Krivi za vse

Mladina pred 28 minutami

»Evropo lahko reši samo levica«

Mladina pred 28 minutami

Minister SD enako kot minister SDS

Mladina pred 28 minutami

TV komentar / Vse zamujene priložnosti

Mladina pred 28 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem